06-53159570 info@carelanka.nl

Vrijwilligerswerk

Wie zoeken we?

Carelanka zoekt de opleidingsmogelijkheden voor het personeel op onze projecten het liefst in Sri Lanka zelf. Zo sluiten wij goed aan bij cultuur, mogelijkheden en kennisniveau. Toch geven wij geïnteresseerden de mogelijkheid om ervaring op te doen in een andere cultuur en hun steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van onze projecten. Vrijwilligers kunnen werken op Boossa (school voor speciaal onderwijs) en ons dagopvangcentrum Metta (dagopvang voor kinderen met een verstandelijke beperking). Heb jij kennis op het gebied van of raakvlakken met psychologie, pedagogiek, logopedie, fysiotherapie, ergotherapie of gehandicaptenzorg? Vind je het leuk om je kennis te delen? Kun je minimaal 3 maanden in Sri Lanka verblijven? Dan kun je een motivatiebrief met cv sturen aan gerard@carelanka.nl.

Waar moet je rekening mee houden?

Omdat Carelanka werkt met een 0% strijkstok beleid, betalen de vrijwilligers die ons helpen geheel hun eigen kosten. Zo komen alle ontvangen donaties 100% bij onze projecten terecht. Je moet er rekening mee houden dat je vaste kosten (verzekering, vaccinatie, ticket etc.) ongeveer € 1.500,00 zijn. Verder ben je per maand ongeveer € 350,00 euro kwijt aan basisuitgaven. In Sri Lanka zul je begeleid worden door één van onze lokale managers, die allemaal Engels spreken. Op de projecten zijn ook mensen die Engels spreken, maar het zal toch ook heel veel ‘handen en voeten taal’ zijn!

Interesse?

De procedure voor vrijwilligerswerk bij Carelanka is dat wij op grond van je motivatiebrief en cv besluiten of we een eerste kennismakingsgesprek hebben. Mochten we na een eerste kennismaking besluiten om met elkaar verder te gaan werken, dan stellen we samen een werkopdracht op. Deze past bij jouw ervaring en sluit aan bij de hulpvraag van onze projecten. Om je goed voorbereid op pad te sturen, wordt je in Nederland voorbereid op je verblijf in Sri Lanka en specifiek op het project / de projecten waar jij zult gaan werken. Je kunt contact opnemen met gerard@carelanka.nl.